Alla inlägg under december 2007

Av Lina - 12 december 2007 15:08


nu börjar det faktiskt kännas nära....men kanske inte så nära


Haft en mycket kort dag i skolan idag, började med fysik där jag höll på att somna och gjorde inte så mycket..efter det skulle vi haft svenska men Birgitta är borta den här veckan..vi gick istället och letade reda på Krister och hörde om vi kunde börja kemin tidigare så vi slapp ha hål. Det gick väl ganska bra men Krister är nog den segaste människan i världen!! det tog honom nästan en timme att komma till salen vi skulle ha lektionen i, vad gjorde människan egentligen!? Aja vi slutade iaf 12 istället för 13 och det gnäller ju inte jag på.


Det blev raka spåret till bussen och sen avfärd hem...skönt att få ta det lite lungt..

Igår var det nämligen inte alls speciellt lungt.

Mötte Sara på stan efter skolan vid 15.00, skulle åka hem till henne å ta med hennes bil hem för att vi skulle kunna åka till birsta och inhandla lite julklappar på torsdag( i morgon). vi gick en stund på stan och väntade på att Alexander skulle komma in till stan så vi kunde ta bussen mot Gårdtjärn. 16.00 avgick bussen med oss på och vi anlände i Gårdtjärn en stund senare och gick sista biten hem till Sara.

Väl där fick vi lite god middag och jag och Sara roade oss med att sopa snö av bilen och gjorde ett halvhjärtat försök att skrapa rutorna( vi bestämde oss för att starta bilen en stund innan vi skulle åka och låta isen smälta istället).

Än så länge har allt gått bra. Jag och Alexander tog bilen och åkte hemåt. Det gick ju också bra tills vi kom fram på timmervägen.

Jag tyckte lysena började lysa väldigt svagt, tänkte att jag råkat slå av dem eller nåt så jag kollade det men så var inte fallet. Efter det började bilen gå segare och segare...jag svände in på sidan av vägen, bilen var död!

Jippi!!

Britt-Inger och Tommy( saras mamma och pappa) fick komma å bogsera bort bilen till Tommys jobb, och Alexander och jag åkte hem till Markus och väntade på att bli hämtat av mamma.

Det blev visst ingen bil för mig och Sara på torsdag...

Men det löser sig nog..jag hörde att det ryktas att vi ska få ta Britt-Ingers bil:) Det är bra med snälla mostrar!


I morgon ska vi i klassen fixa Vagantuppdragen vi fått för den här veckan.

  • Hela klassen klädd i rosa (bild på det)
  • Hela klassen sjunger "Gläns över sjö och strand" (på film)
  • Klassen bildar klassnamnet med kroppen
  • ta med bild på sig själv sedan lågstadiet

Det ska faktiskt bli ganska roligt, jag har samlat på  mig massa rosa kläder nu som jag ska släpa med mig till skolan i morgon, lite jobbigt med både det, dator och kläder eftersom jag ska sova hos sara... Men man får väl offra sig lite:P


Nej nu orkar jag inte skriva mer..så här mycket tror jag aldrig jag skrivit..se du det  nu då markus?!


Ha en fortsatt trevlig dag/kväll, det ska jag förhoppningsvis ha med Jenny(Jörgen)


Over And Out


Av Lina - 9 december 2007 18:45


Idag har tröttheten verkligen kommit ikapp mig.

Igår kväll var jag väldigt och inte alls speciellt social med Alexander, aningen elakt kanske...Han pratade på om resor och allt möjligt men jag hade väldigt svårt att lyssna och komma med några svar. Förlåt:(


Idag är det 100 gånger värre faktiskt, idag på dagen kunde jag inte sätta mig ner för då hade jag somnat. Det ledde till att inte sitta vilket var lite jobbigt med tanke på att jag hade väldigt lite att göra på jobbet idag.

När jag kom hem så slocknade jag på sängen direkt..sov från 15.00-18.00 och nu sitter jag här.


Jag är faktiskt ganska duktig för jag sitter och skriver historia och sedan ska jag läsa religion, prova på Islam på tisdag.


Nu ska jag inte slösa bort mer tid, vill sova snart igen:D


Hejdå alla människor, höres en annan dag





Av Lina - 8 december 2007 16:01


Nu råkade det bli lite långt mellan inläggen igen, förlåt så mycket!


Idag är jag nog den tröttaste människan på jorden, eller jag kanske överdriver lite, men trött är jag!

Det gick inte riktigt som det skulle igår och kom inte hem förrän 04.30 i natt, och sedan började jobba klockan 07.00. Det är ingen hit!

Så jag tvingade mig upp 06.18 i morse och ställde mig i duschen för att piggna till, det hjälpte faktiskt ganska bra men hade ingen långvarig effekt tyvärr. Mådde illa av trötthet men jobba gjorde jag, gjorde inte ens några misstag. Jag är stolt över mig själv:D


Nu har jag fått komma hem och jag ska nog ta å lägga mig i sängen och se på o.c en stund...undra om ögonen är öppna många minuter?...


Haha min mamma är bäst i världen! Många skratt bjuder hon på:P

Som idag så svarade hon i telefonen när det ringde:

-Lina, eller nej Lillemor är det ju!

 hahahaha

Det ser inte ljust ut när man blandar ihop sitt eget namn till och med!

Dessutom var det en okänd människa som sökte André som ringde:P Han måste också ha fått sig ett skratt:P

Tack mamma för att du gör oss glad!


På kvällens schema står det "slapparkväll"!

Ska troligen mysa med älsklingen och fira att vi hade 3 månader igår, och avslutar med att sova tidigt! Jag måste ta igen lite. Men Alexander den fuskaren han sov till halv 3!!! Fy va orättvist!


Aja ska väl krypa ner i sängen ett tag och invänta middage..


 Over And Out

Av Lina - 5 december 2007 22:02


men snart bara 18...


Kom precis hem från kalas i gårdtjärn:D fika ätit och fikat igen har jag hunnit med där:P

Det var Sara som fyllde 18, massor av presenter fick hon:) och självklart den finaste av mig;) en tröja och ett halsband...Nu har hon massor av kläder jag kan låna! Har redan tagit för mig i garderoben:P men det var inte saker hon fått nu..


Man skulle kanske ha tagit och gjort läxan..det går lite segt med det..har hållit på att göra ingenting i tre dagar snart:P Måste ju fixa det ikväll så jag har tid med annat i morgon:P


Har inte fått träffa min favorit på flera dagar:(

Älskar dig<3


Nej nu ska jag vara ansvarsfull och gå och sätta mig å svara på historiafrågor, önska mig lycka till!


godnatt och sov gott



Av Lina - 4 december 2007 22:29


Är nu otroligt trött i både ryggen och fötterna! Det blev en himla massa springande på stan idag, först en timme med Karro, sedan tre timmar med mamma och åke.

 Måste fan fixa min rygg innan jag får nå fel!!


Nu har jag inhandlat mig ett par sprillans nya skor(blir visst mer saker till mig än julklappar) men nu ska jag väl förhoppningsvis överleva vintern utan att frysa fötterna av mig.


Jag har fått veta vad min store starke far vill ha i julklapp med, för en gångs skull kom han på nåt, och det var en bra sak så nu är julklappen klar till han med:) skönt!

Men det är fortfarande massa kvar:(


Jag har lekt konstnär idag, blev inspirerad när jag kollade på några tavlor på stan. Mitt eget försök blev tyvärr inte riktigt som det var tänkt, tror jag tappat gnistan:/


Nej nu är det dags att ta sig i kragen och göra läxorna som det var tänkt. Hemprov om medeltiden är det som gäller.


Ha så roligt resten av kvällen nu ni andra,


Godnatt och Sov Gott

Av Lina - 4 december 2007 09:58


Ja nu sitter jag på skolan och försöker få till några svar på frågorna i vårt hemprov i historia, det går ganska segt... Har iaf svarat på en fråga, det får nästan räcka för idag..eller kanske en till, resten kan jag göra en annan dag.


Jag skulle egentligen gått på birsta med Alexander men det blev så han fick jobba, lite tråkigt men det är bra med jobb!


Om en stund ska jag släpa mig in till stan å leta en present till Sara, får väl se hur det går med det...

Det kanske blir en matbit också:D


Åter till skolarbetet!

Over and Out

Av Lina - 3 december 2007 23:05


...några dagar mindre men det går väldigt segt tycker jag:(


Den här helgen som varit har jag inte gjort så mycket..jobbade både lördag och söndag och utöver det så har jag mest städat...julstädat mitt rum och hemma hos pappa...

Har även bakat "Stompa" det är jul det!


Just nu sitter jag hemma hos Alexander och väntar på kladdkakan som står i ugnen. Mmmm:D


I morgon har jag veckans långhål med Karolina, denna vecka har vi planerat att göra vårt hemprov i historia och sedan gå på stan å äta lite....

Jag måste hitta någon fin present till Sara, hon fyller ju 18 på onsdag:D då ska man till kovland å äta ihjäl sig på goda kakor:D


Nu kanske man skulle ta å sova kanske? hade varit skönt


upp tidigt i morgon då, 07.10 bussen till stan å ha en lektion..men har inget att göra den lektionen så jag ska väl bara dit å skriva på närvarolistan...


aja hejdå gott folk!


Over and Out

Ovido - Quiz & Flashcards