Alla inlägg under november 2007

Av Lina - 16 november 2007 23:39


Godafton och välkommen!


Jag har nyss varit hos Cecilia och firat hennes födelsedag lite i efterskott. Det var jag, Cissi, Karro och Jenny..skojjigt värre:P

Vi startade med lite paketöppning. Från mig och Karro fick hon varsin vante med godis i:D Av Jenny fick hon ett armband, schampo, hudlotion och ett videoband som jag är väldigt nyfiken på!! Vad är det på?

Men jag antar att jag får veta det senare...


Efter att vi gjort Cissi glad med lite presenter gjorde Cissi oss glad med att bjuda sina hungriga vänner på tacos. Tacos är alltid gott:D


Nästa sittning blev framför tv:n där vi spelade lite guitar hero, och vem var det som vann mest tror ni?

Klockan 20.00 var det så klart IDOL som gällde, de var ganska bra ikväll. Jag vill att antingen Amanda eller Daniel ska vinna, men alla är faktiskt bra.


Vi pratade lite om räven som är och stryker omkring i området. Cissi tycker den ser halt ut. Vem tror du inte står på min gäsmatta när jag kommer hem? Jo, räven:P Jag är egentligen rädd för den men jag var så pass nära huset så... precis innan jag såg räven så sprang "Owes katt" 

( Bengan 1 ) förbi..räven var visst ute på jakt skulle jag tro. Du får akta dig Bengan!!


Nu ska jag nog sova, ska upp tidigt i morgon. Ska vara på jobbet 07.30, jag är inte ett dugg sugen!

Men i morgon kväll efter jag jobbat och tjänar lite pengar får jag träffa min älskling<3. Någon som ska med å kolla på innebandy?

Aja, dags att gå...


Godnatt och sov gott!


over and out


Av Lina - 16 november 2007 00:02

Fy va less jag är på skola nu, har suttit med kemin i flera timmar nu:(


Var tvungen att slappna av med att fixa lite med bloggens utseende lite:P


Men godnatt nu alla, sov gott

Av Lina - 15 november 2007 18:22

Godafton mina damer och herrar


Just nu är det lite mycket att göra för mig...

Kemiprov i morgon och jag hade inte planerat att få IG på det så det blir till att plugga ikväll då. Plugga massor!!


Det var också tänkt att jag skulle träna ikväll för att utnyttja månadskortet på gymmet som jag slösat pengar på..men det blir nog inget med det. Lite synd men det känns bara stressigt.


Istället för att träna så har jag lovat att göra slingor på mamma så hon är fin på resan. Hon ska på resa med jobbet..ovanligt? nej! Milano tror jag de skulle till den här gången.

Förra året var de i Peking. Det är nämligen så att de åker bort för att ha planeringsmöte, finns visst inga lediga hotell i sverige?


Nu längtar jag mer och mer till att flytta hemifrån! Du får inte ge mig idéer sådär Alexander:P Nu kan jag inte tänka på annat.


<3




Hejdå så länge, måste plugga

Av Lina - 13 november 2007 13:41


Ja men då var det tisdag då, men det känns precis som en onsdag. Jag har haft onsdag hela dagen men jag vet inte riktigt varför.


Vad är det för dumt påhitt av läraren att vi ska skriva en isländsk saga?!

Det är inte lätt vill jag lova. Har suttit i över en timme nu och har ännu inte kommit på vad jag ska skriva om. Måste hitta på en händelse där jag blivit kränkt och hitta på ett sätt att hämnas för det. usch!


Idag har jag och Karolina suttit på skolan och pluggat kemi på vår håltimme. Det gick mycket bätte än jag trodde det skulle göra faktiskt. Vi gjorde massa extrauppgifter. Så nu blir det inte så mycket att göra resten av veckan. Ska nog se till att det här inte blir något IG.


Hur kan det kännas som att veckan är slut när den nyss börjat? Jag har inte ens speciellt mycket att göra...


Jag längtar faktiskt till helgen:) På fredag ska vi kanske ut med Cissi som fyllde 18 förra helgen, det blir nog roligt. Men det blir inte så länge för min del för jag ska upp å jobba också. Jobbar lördag morgon och söndag morgon. Jobbigt men pengar blir det ju:)


Men jag kanske ska ta å rycka upp mig och återgå till skolarbetet nu jag med... några minuter kvar sen är det religion som gäller. Får skriva klar sagen hemma.


Hejdå så länge.








Av Lina - 12 november 2007 17:03


Idag har det varit en lugn dag på skolan.

Har inte gjort så mycket tycker jag. Började med att jobba lite med projektarbetet men det blev inte så mycket av det..


Sen hade vi historia där vi hade redovisningar av ett arbete vi gjort, jag, Cissi och Isabelle berättade lite om modet på medeltiden. Mycket intressant!...eller?

Isabelle lyckades även strula till det väldigt mycket, men det är bara roligt:) man måste få nåt att ha roligt åt ibland också:)


Efter den här otroligt arbetsamma dagen åkte jag hem. Fick fixa maten helt själv eftersom jag måste åka innan Mamma och Åke kommer hem...Jag och Jenny ska visst till skönsmon på nått grejs med hudvård..vet inte riktigt vad det var men det blir säker roligt:)

Och nu märker jag att det är dags för mig att göra mig klart, måste åka strax om vi ska hinna dit i tid.


Hade varit så otroligt skönt att ha en bil att åka runt i!!!!


...because you're gorgeous, ill do anything for you, because you're gorgeous, I know you get me through... <3



over and out

Av Lina - 8 november 2007 23:02


Tjillivippen alla glada människor:D


Just nu är jag faktiskt ovanligt glad, vet inte riktigt varför. Kan det vara för att gårdagen var så bra? mysigt var det i alla fall!

Det var nämligen så att jag och Alexander varit ihop i två månader redan!


Jag misstänker att jag haft lite för lite saker att göra ikväll. Jag har suttit och lekt i paint i flera timmar. Ni kan se resultatet på bilderna här nere, så ser min bakgrund ut på datorn just nu:P Man måste ju aktivera sin kreativa sida lite då och då också:) och det är lättare att städa efter man suttit vid datorn än när man ska släpa fram massa målarfärger och annat.


Förutom att mixtra med datorn har jag också försökt sticka ett par vantar. Kan inte påstå att det gick särskillt bra:( Jag kan ju egentligen men nu lyckas jag förstöra för mig själv hela tiden...tror jag ger upp den idén...(mormor får fixa det)


Jag längtar till helgen nu. Det ska blir en skön helg hoppas jag på. Och sovmorgon ska jag ha också!! har lyckats se till att inte få sovmorgon många helger nu ett tag. Är det inte jobb på morgonen så är det något annat.


I morgon ska jag visst ut på krogen. Fira en 18års dag:D Ellinor Nyström är det som fyller år, hon vet jag visst vem det är fast jag inte visste det..oj det lät lite krångligt... Jag träffade henne när jag var liten för hennes pappa jobbade med min mamma ett tag. Men har inte sett henne sen jag kanske var 7 år så jag kände inte igen henne. Men nu vet jag i alla fall hur det hänger ihop:)


På lördag blir det nog en lugn dag, sen blir det till att träffa mer folk för första gången, vi ska till Alexanders..ja vad det nu kallas..och äta tror jag:) Det blir nog kul skulle jag tro.


Sedan på söndag är det ju "farsdag" och enligt traditionen så grattar vi både morfar på farsdag och mormor på hennes födelsedag samtidigt eftersom hon fyller år ganska nära. Den 14 november fyller hon 76 år. Mormor är nog bland världens bästa, det finns ingen annan som hon. Det skulle du märka om du träffade henne:)

Ja eftersom det är just farsdag så ska jag ju så klart gratta min egen pappa också!! Sånt är viktigt:) Det blir väl en sväng dit för att äta eller nåt på kvällen.


Nä men nu är det kanske dags att avsluta det här, har faktiskt skrivit mer än vanligt...


Måste bara tillägga.. Älskar dig Alexander!! <3


Godnatt och Sov Gott


Av Lina - 8 november 2007 00:46


Det har helt enkelt varit en underbar dag:D


Älskar dig Alexander<3


Av Lina - 6 november 2007 23:16


Då har man överlevt en dag till...oj det lät lite negativt det där, det har faktiskt varit en helt okej dag, jag ska inte klaga.

Det enda jag kan klaga på är att det är en viss person jag inte fått träffa på hela dagen:(  <3


Just nu ligger jag i sängen och tar en liten paus i mitt religionspluggande, religion är ganska roligt men just nu är jag lite less...jag läser i min bok och försöker låta bli att somna.


Jag hör tvättmaskinen i bakgrunden och hoppas på att den ska vara klar snart. Vill gärna få hänga upp kläderna så jag slipper det i morgon på morgonen, men det kan inte vara så länge kvar nu... jag kommer alltid på att jag ska tvätta på så bra tider:P alltid i sista minuten.


Gruvar mig ändå för att kliva upp å gå till tvättstugan,det är så kallt..

Det är faktiskt fixat nu så att elementen fungerar i källaren för första gången på flera år, men tror du att det är någon värme på för det? NEJ! Lika kallt som vanligt är det.


Men nu äntligen tror jag tvätten är klar, ska pälsa på mig lite kläder och göra lite nytta.


Godnatt och Sov Gott!







Ovido - Quiz & Flashcards